Yemek Tarifleri

Kat Kat Tat Tarifi

Kat Kat Tat için Malzemeler

  • 7 adet milföy
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 3 yemek kaşığı krem çikolata
  • 1 adet yumurta akı

Kat Kat Tat Nasıl Yapılır?

  • Milföyler ortadan ikiye kesilir.
  • Krem çikolata sürülür ve hamur katlanır.
  • Yumurta akına bulanıp şekere batırılır.
  • Tepsiye dizilir üzerine bıçakla çizik atılır.
  • 180 derece fırında kızarana kadar pişirin.

Elife

Küçük insanların gururu büyük olur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
error: Kopyalama..!